Friday, January 7, 2011

MCTS 70 432 Exam Sample Question and Answers Paper 1

70-432 MCTS: Microsoft SQL Server 2008 , Implementation and Maintenance.


Question:1
You work in a company which is named XYZ. The company uses SQL Server 2008.You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a computer which hosts several applications in your company. The instance runs on the computer. A job named DiliveryList is created by you. This job requires a file to be written to a file server. But because the job cannot access the file server, it fails to run. You intend to configure the SQL Server Agent service so that only the SQL Server Agent service has read and write access to the file server. Which account type should you use?

A. You should use local Service account
B. You should use network Service account
C. You should use domain account
D. You should use local System account

Question 2
You work in a company which is named XYZ. The company uses SQL Server 2008.You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a database named DB1 in the instance. On DB1, quite few logged operations are performed. Now according to the requirement of the company CIO, you must validate that the database can be restored to a specific point in time. So what action should you perform to achieve this goal?

A. You should verify that the simple recovery model is used by the database
B. You should verify that the full recovery model is used by the database.
C. You should verify that the checksum page verify option is used by the database
D. You should verify that the bulk-logged recovery model is used by the database

Question: 3
You work in a company which is named XYZ. The company uses SQL Server 2008.You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server2008 instance. There is a database named Dworks in the instance. Now you get a report from users saying that DB1 meets deadlock problems. As the technical support, you have to capture the deadlock information to the SQL Server error log. What should you do?

A. For the AdventureWorks database, enable Server Auditing
B. First you should set the appropriate trace flags as a startup parameter, and then restart the SQL Server instance
C. You should configure the data collector and make it capture the deadlock graphs
D. You should configure a SQL Profiler trace, and make it capture the deadlock graphs

Question: 4
You work in a company which is named XYZ. The company uses SQL Server 2008.You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. The server hosts databases for several mission-critical applications. Microsoft SQL Server Management Studio executes queries and it has some effect. Now you intend to limit the effect by using the Resource Governor. You must make sure that queries initiated
through SQL Server Management Studio is less than 20 percent of CPU utilization, besides this, you must make sure that queries initiated by the mission-critical applications can consume 100 percent of CPU utilization when required. So what action should you perform to achieve this goal?

A. You should alter the default resource pool and set the MAX_CPU_PERCENT option to 80. Then assign this resource pool to the workload group used by SQL Server Management Studio.
B. First, you should create a new resource pool and set the MAX_CPU_PERCENT option to 20. Then assign this resource pool to the workload group used by SQL Server Management Studio.
C. You should alter the default resource pool and set the MAX_CPU_PERCENT option to 20. Then assign this resource pool to the workload group used by the mission-critical applications.
D. First, you should create a new resource pool and set the MAX_CPU_PERCENT option to 80. Then assign this resource pool to the workload group used by the mission-critical applications.

Question: 5
You work in a company which is named XYZ. The company uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a database developer who is named UserJack. UserJack views the definitions of all database objects in a database to read data from all user-defined tables, views, and table-valued functions. For UserJack, you have to assign the required permissions.
Besides this, you must make sure that other developers can also be given the same permissions, but this should be achieved by executing as little Transact-SQL statements as possible. In the options below, which Transact-SQL statements should you execute?

A. GRANT VIEW ANY DEFINITION TO UserJack;
EXEC sp_addrolemember 'db_datareader', 'UserJack';
B. CREATE ROLE Developers;
GRANT CONTROL TO Developers;
EXEC sp_addrolemember 'Developers', 'UserJack';
C. CREATE ROLE Developers;
GRANT VIEW DEFINITION TO Developers;
GRANT SELECT TO Developers;
EXEC sp_addrolemember 'Developers', 'UserJack';
D. CREATE ROLE Developers;
EXEC sp_addrolemember 'sp_dbdatareader','Developers';
EXEC sp_addrolemember 'sp_dbddladmin', 'Developers';
EXEC sp_addrolemember 'Developers', 'UserJack'; 


Question: 6
You work in a company which uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a database named DB1 in the instance. You put forward a database maintenance plan. The maintenance plan rebuilds indexes, checks database integrity, writes a report to a text file.Now the company requires that when the maintenance plan executes abnormally, the operators can be notified by an e-mail message. You've been assigned this task. So you have
to make modifications on the SQL Server instance. What should you do?

A. For the SQL Server Agent, you should enable a fail-safe operator
B. You should modify the database maintenance plan, making it send an e-mail to the appropriate operators
C. You should modify the database maintenance plan, making it include a Notify Operator task that e-mails the appropriate operators.
D. You should modify the SQL Server Agent job. The job executes the database maintenance plan to notify the appropriate operators.

Question: 7
You work in a company which uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2002 instance. You upgrade this instance to SQL Server 2008. You configure the Agent service to use the LocalSystem
account. There is a file named Orderdata on a remote network share. A job accesses this Orderdata file by using a CMDExec step. The job step fails to complete execution after the upgrade. You must make sure that the job can complete execution, so you have to configure the job step. What action should you perform?

A. You should configure a certificate
B. You should configure the SQL Server Agent service to use the NetworkService account.
C. You should configure the job step to use a proxy account
D. You should configure the SQL Server Agent service to use a local Windows account

Question: 8
You work in a company which uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance which contains a database. According to the company requirement, you have to move the application from
Microsoft SQL Server 2000 to Microsoft SQL Server 2008. You have to monitor the SQL Server instance to record the use of features. These features will be discontinued. What should you do?

A. The SQL Server 2008 Upgrade Advisor should be used.
B. The SQL Server Profiler which captures the SQL:BatchCompleted and Exception event classes should be used.
C. A SQL server-side trace that captures the Deprecation Announcement and Deprecation Final Support event classes should be used
D. A SQL server-side trace that captures the SQL:BatchCompleted and Exception event classes should be used.

Question: 9
You work in a company which uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a n On-Line Analytical Processing (OLAP) database named in the instance. The database contains a dimension table named Clients. Ever hour backup of data of the Clients table is performed. But the Clinets table contains redundant data. You must keep the disk space used to store the
Clients table. In the options below, which compression technology should you use?

A. You should use row compression
B. You should use page compression
C. You should use backup compression
D. You should use windows NTFS file system compression

Question: 10
You work in a company which uses SQL Server 2008. You are the administrator of the company database. Now you are in charge of a SQL Server 2008 instance. There is a database named DB1 in the instance. The DB1 database contains the following stored
procedure. (Line numbers are useded for reference only.) 
01 CREATE PROCEDURE Sales.Procedure1 
02 AS 
03 IF OBJECT_ID('Service.Table') IS NOT NULL 
04 DROP TABLE Service.Table; 
05 
06 CREATE TABLE Service.Table ( 
07 Id int PRIMARY KEY CLUSTERED,
08 Name varchar(100); 09 ); 
10 
11 
... 
12 
GO 
The following exception is raised when a user tries to invoke Procedure1, "Msg 262, Level 14, State 1, Procedure Procedure1, Line 5 CREATE TABLE permission denied in database 'DB1'." You should grant the user access to execute Procedure1, you must assign only the required permissions. What action should you do perform?

A. Between lines 01 and 02, you should insert the WITH EXECUTE AS 'dbo' clause.
B. Between lines 01 and 02, you should insert the EXECUTE AS USER = 'dbo' statement.
C. You should give the user the ALTER permission on the Service schema
D. You should give the CREATE TABLE permission and permit the user to drop the Service.Table table.

ANSWERS:
1. C
2. B
3. B
4. B
5. C
6. D
7. C
8. C
9. B
10. A
Exam 70-432 - Microsoft, 70-432 Microsoft Real Questions, Exam 70-432 TS: Microsoft SQL Server 2008, Implementation and Maintenance, Microsoft test 70-432 exam dumps, SQL Server 2012 dumps, sql server 2012 certification dumps, sql server 2012 MCTS dumps, sql server 2012 mcitp dumps, Microsoft 70-432 Exam Preparation,  Microsoft 70-432 Exam guide, Microsoft 70-432 Exam question and answers.Microsoft test 70-432 exam dumps, MCTS 70-432 Dumps, 70-432 Braindumps, Latest 70-432 dumps for sql server 2012, 70 432 dumps free download, 70 432 dumps pdf download, 70 432 dumps free, exam 70 432 dumps free download, mcts 70 432 dumps free download 70 432 dumps pdf, 70 432 dumps download, 70 432 answers. Exam 70-450, Microsoft 70-450 Exam guide, Microsoft 70-450 Exam question and answers.Microsoft test 70-450 exam dumps, MCTS 70-450 Dumps, 70-450 Braindumps, Latest 70-450 dumps for sql server 2012, 70 450 dumps free download, 70 450 dumps pdf download, 70 450 dumps free, exam 70 450 dumps free download, mcts 70 450 dumps free download 70 450 dumps pdf, 70 450 dumps download, 

7 comments:

thanks bro! today i wrote MCTS exam, i got 4 questions from this article

Thanks
Vamshy

100 % Valid in US, passed with 966. Thank you All !!!

Does this test contain only 10 questions for e.g if we give the test of
Microsoft SQL Server 2008, Implementation and Maintenance does in the paper we will have only 10 MCQ's or more please guide?

No, you will get around 40-50 Questions in the exam.

you will get 50 questions in exam

you will get 50 questions in exam

All the question are objective type or you get discribtive questions as well

Post a Comment